Op deze pagina hebben we ruimte gereserveerd voor wat ervaringen van eerdere klanten van ons.

Regelmatig laat een klant van ons spontaan weten wat ze van hun traprenovatie vinden. Dat dit inmiddels al diverse klantreacties teweeg heeft gebracht is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn. De tevredenheid van de klant over hun traprenovatie staat centraal bij Stairs by Peter traprenovatie. Neem zelf ook eens de onderstaande reviews door. Wij nemen deze over op onze website van Facebook en Google Business reviews.

Wellicht laat jij hier binnenkort ook wel een positie review achter zodra we jouw trap hebben gerenoveerd.

Dit kan via Facebook of Google.

 

PS. Geen Google of Facebook account? Stuur ons de reactie dan door via de email. Dan nemen wij die vanuit de mail over voor plaatsing hieronder.

Koen Van Bussel

Snelle en vakkundige service, komt afspraken na. Goede prijs kwaliteitsverhouding 👍

Lucy K.

Super blij met de gerenoveerde trap en het mooie eindresultaat! Peter had een ruim kleurenaanbod en mogelijke opties voor de trap. Het is een hele nette, strakke afwerking geworden.
Wij zijn uiterst tevrede met het mooie resultaat. Heel erg bedankt!

Linda Jacobs

Prachtig vakwerk! Wat zijn wij blij en tevreden met het geweldige eindresultaat. Duidelijke en heldere uitleg adhv voorbeelden in het adviesgesprek. Peter Jacobs is een echte vakman 👌🏼👌🏼

Floor Heijnen

Super tevreden met mijn nieuwe trap! Na een goed adviesgesprek heeft Peter deze trap op zeer secure wijze bij ons gemaakt! Prachtig eindresultaat!
Daarnaast verliep het contact snel en zeer vriendelijk! Dikke aanrader🤗

Danielle Schroijen

We zijn super tevreden en blij met onze nieuwe trap! Peter nam ruim de tijd om ons te adviseren omdat we nog niet precies wisten wat we wilden.
Een echte vakman die plezier heeft in zijn werk. Absoluut een aanrader!

Sander Huls

We zijn zeer tevreden. Peter communiceert duidelijk, werkt snel en secuur en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader.

Bellesfeer Christianne

Peter is zorgvuldig, een echte vakman. Vriendelijk in de omgang en geeft helder advies. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Claire Adams-Voss

Peter heeft onlangs onze trap gerenoveerd en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat en het werkproces! Hij werkt vakkundig, netjes en komt zijn afspraken na.

Dirk Breukers

Peter heeft bij mij de trap gerenoveerd. Super werk geleverd. Hij is zorgvuldige, werkt netjes en alles in goed overleg als er op locatie toch blijkt dat qua afwerking iets netter is dan van te voren bedacht. Zeer tevreden met het resultaat.

Antoine van de Kruijs

Peter luistert goed naar je wensen, is prettig in de omgang en betrouwbaar in het nakomen van de gemaakte afspraken.
Duidelijk een vakman die plezier heeft in zijn werk en dat je terug ziet in het eindresultaat. Prijs/kwaliteitsverhouding ook zeer goed.

Job Claessens

Peter heeft bij ons een hele mooie trap gemaakt! Zijn er super blij mee! Een echte vakman. Hij laat je verschillende voorbeelden zien zodat je je eigen trap kunt samenstellen. Hij is ook erg duidelijk in de communicatie waardoor je precies weet wanneer je trap klaar is! Ik zou iedereen aanraden om door Stairs by Peter een trap te laten maken!

Wendy

Positieve ervaring: professionele service.

Henk Huijerjans

Vriendelijke en professionele vakmensen, aanrader dus!

Contact met stairsbypeter