Waarom je trap renoveren met massief hout?

Natuurlijk wil je een prachtige uitstraling in je woning, en wat is er nu mooier dat echt hout? Een traprenovatie met massief hout voegt dat extra vleugje stijl toe. Bij Stairs by Peter zijn we gespecialiseerd in alle soorten echt hout. Wij werken uitsluitend met het beste massieve hout en de beste gereedschappen, want we weten dat precisie van groot belang is bij een traprenovatie. Ons vakmanschap is de beste reclame en we zijn pas tevreden als het resultaat uitmuntend is. Massief hout neemt diverse voordelen met zich mee, zo kent het een onmiskenbare warmte en charme uit en is het duurzaam en slijtvast, Tevens kan het afgewerkt worden in diverse stijlen, kleuren en texturen, waardoor je je trap kunt personaliseren en perfect kunt afstemmen op je interieur. 
Bij Stairs By peter renoveren we je trap volledig met de houtsoort van jouw keuze, of je nu gaat voor eiken of tropisch hardhout, bij Stairs by Peter, traprenovatie Weert ben je op het juiste adres. Wij denken graag met je mee voor een traprenovatie geheel afgestemd aan jouw interieur en persoonlijke smaak. 

traprenovatie overzettreden

Kosten traprenovatie massief hout

De kosten van een traprenovatie met massief hout zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte en complexiteit van de trap, de gekozen houtsoort en de gewenste afwerking. We kunnen stellen dat een traprenovatie over het algemeen een investering is die op de lange termijn rendeert. Hoewel de initiële kosten van een traprenovatie van massief hout hoger kunnen zijn dan bij andere materialen, biedt echt hout een duurzame en tijdloze oplossing. De trap geeft je woning een prachtige uitstraling en verhoogt van de waarde. Wij kunnen je voorzien van een gedetailleerde offerte op maat zodat je een duidelijk idee hebt van de kosten voordat je besluit je trap al dan niet te laten renoveren met massief hout. Voor een offerte op maat komen we graag bij je langs om je wensen te bespreken en de huidige situatie te bekijken. 

Meer weten over Stairs by Peter? Lees hier

Traprenovatie led verlichting Traprenovatie led verlichting Kleur: Halifac tabacco oak. Witte wangen en stootborden
Traprenovatie led verlichtingTraprenovatie led verlichtingTraprenovatie led verlichting
Traprenovatie Nederweert Traprenovatie Nederweert Orleans Oak
Traprenovatie NederweertTraprenovatie NederweertTraprenovatie Nederweert
Contact met stairsbypeter