trapverlichting trap renovatie

Kwalitatieve traprenovatie door Stairs by Peter

Vakmanschap vormt de essentie van al het werk dat Stairs by Peter traprenovatie Weert levert. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven, is ons uiterst nauwkeurige oog voor detail. We zorgen voor een optimaal verzorgd proces, vanaf het moment van de offerte tot aan de oplevering. Je trap wordt volledig gebruiksklaar opgeleverd en we verlaten je woning pas wanneer jij 100% tevreden bent!
In slechts één dag kun je genieten van een prachtige trap die al je verwachtingen overtreft.

#Socials
Briefing met de klant
Trap leggen
Nieuwe trap maken
Eindresultaat nieuwe trap
open traprenovatie stramproy

Trap renovatie: uitgebreid aanbod 

Veel mensen denken dat een traprenovatie veel tijd en geld kost. Maar als je even de tijd neemt om onze website te bekijken, zul je al snel ontdekken dat Stairs by Peter dé expert is in het renoveren van trappen met massief hout of PVC (vinyl) overzettreden. Binnen 24 uur zorgen wij ervoor dat jouw trap, weer een juweel in je interieur is dat je vervult met trots en je gasten versteld doet staan. Op een duidelijke en uitgebreide manier laten we je kennismaken met de voordelen van traprenovatie met overzettreden en wat een PVC- of vinyltraprenovatie te bieden heeft. Van snelle plaatsing tot uitgebreide keuzemogelijkheden en onderhoudsvriendelijke eigenschappen, elk aspect komt aan bod. Na het doornemen van onze website hoef je jouw lang uitgestelde plannen om je trap weer een meerwaarde te geven in je interieur niet langer uit te stellen.

Neem contact op via het contactformulier, telefonisch of per e-mail! Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen. We nemen de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken, om je te kunnen voorzien van een op maat gemaakte oplossing voor jouw traprenovatieproject. 

Traprenovatie Traprenovatie PVC traprenovatie
TraprenovatieTraprenovatie
Traprenovatie led verlichting Traprenovatie led verlichting Kleur: Halifac tabacco oak. Witte wangen en stootborden
Traprenovatie led verlichtingTraprenovatie led verlichtingTraprenovatie led verlichting
Contact met stairsbypeter