traprenovatie stramproy stairs by peter

PVC trapbekleding

PVC is een populaire keuze, niet alleen voor vloeren maar ook voor traprenovaties. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende stijlen en biedt vele voordelen die verder gaan dan alleen het uiterlijk. De uitstekende antislipwaarde maakt PVC een veilige keuze voor trappen, maar het brengt nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is het volledig onderhoudsvrij, brandvertragend, geluidsabsorberend en slijtvast. Dit maakt PVC een geschikte traprenovatie voor zowel renovatieprojecten als nieuwe trappen.  Bij Stairs by Peter gebruiken we enkel materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Deze geven de beste garantie op slijtvastheid en krasbestendigheid van een interieurelement dat dagelijks intensief gebruikt zal gaan worden. Bovendien kunnen onze PVC traprenovaties relatief snel geplaatst worden waardoor je binnen één of enkele dagen geniet van je nieuwe trap. 

Open traprenovatie Open traprenovatie Kleur: Orleans Oak
Open traprenovatie
Traprenovatie led verlichting Traprenovatie led verlichting Kleur: Halifac tabacco oak. Witte wangen en stootborden
Traprenovatie led verlichtingTraprenovatie led verlichtingTraprenovatie led verlichting
pvc traprenovatie overzettreden

Waarom kiezen voor een traprenovatie PVC?

PVC is een uitstekende keuze voor jouw traprenovatie. Het duurzame en slijtvaste materiaal is bestand tegen intensief dagelijks gebruik zonder tekenen van slijtage te vertonen.  De hoge antislipwaarde zorgt voor meer veiligheid. Een andere voordeel is de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal, de treden zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek waardoor je niet alleen tijd maar ook kosten bespaart. Als laatste heeft PVC als voordeel dat het brandvertragend en geluiddempend is, dit maakt het een veilige en stille keuze. Wil je verzekerd zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid? Dan is een PVC traprenovatie door Stairs by Peter dé oplossing voor jou! 

Stairs by Peter is werkzaam in regio Stramproy, Weert, Nederweert, Ittervoort alsook daarbuiten. Vraag naar de mogelijkheden!

pvc traprenovatie verlichting

Kosten PVC traprenovatie?

De kosten van een PVC traprenovatie zijn afhankelijk van diverse factoren. Je kunt hierbij denken aan de grootte van de trap, het ontwerp, de installatie complexiteit en de gekozen kwaliteit/afwerking van het PVC. In vergelijking met een volledige trapvervanging is een PVC traprenovatie een kosteneffectieve optie. Benieuwd wat jouw PVC traprenovatie gaat kosten? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij komen graag bij je langs om de huidige situatie te bekijken en je wensen en voorkeuren te bespreken zodat we een offerte kunnen opstellen volledig op maat. 

Benieuwd hoe onze PVC traprenovaties jouw interieur kunnen doen stralen? Neem snel contact met ons op voor deskundig, vrijblijvend advies. 

Contact met stairsbypeter