open traprenovatie modern

Voordelen traprenovatie

Een traprenovatie biedt talloze voordelen! Ten eerste is het een stijlvolle transformatie die het interieur van je woning naar een hoger niveau tilt. Bij Stairs by Peter heb je keuze uit een breed scala aan materialen, kleuren en ontwerpen. Ga je voor PVC, massief hout of toch liever voor laminaat? Wij denken graag met je mee om jouw persoonlijke wensen en voorkeuren te bespreken. Ook zorg je met een traprenovatie voor een verbeterde functionaliteit, de versleten materialen worden vervangen door duurzame materialen die de veiligheid zullen verhogen. Bovendien is een traprenovatie een kosteneffectieve oplossing ten opzichte van een volledig trapvervanging. Zonder grote bouwwerkzaamheden kun je jouw trap nieuw leven inblazen. 

#Socials
Briefing met de klant
Trap leggen
Nieuwe trap maken
Eindresultaat nieuwe trap

Materialen en mogelijkheden voor jouw traprenovatie

Een traprenovatie bij Stairs by Peter biedt verschillende opties waaronder het gebruik van PVC, massief hout en laminaat. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen. Zo geniet je met een PVC traprenovatie van duurzame en onderhoudsarme traptreden. Massief houten treden brengen warmte en karakter met zich mee. De verschillende houtsoorten halen de natuurlijke schoonheid naar boven. Een betaalbare en veelzijdige optie is een traprenovatie met laminaat. Het materiaal is krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. Bij het renoveren van jouw trap maken we gebruik van zogenaamde overzettreden. Deze zorgen dat de constructie van je trap hetzelfde blijft maar je trap een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of hedendaagse stijl, met een traprenovatie door Stairs by Peter blaas je jouw trap nieuw leven in. 

traprenovatie met verlichting

Je trap renoveren door Stairs by Peter

Op zoek naar een bedrijf dat vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht combineert? Bij Stairs by Peter traprenovatie ben je aan het juiste adres! Wij bieden maatwerk, hoogwaardige materialen en uitstekende service. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop! Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte op maat en ontdek hoe Stairs by Peter jou trap kan omtoveren tot een echte blikvanger waar je iedere dag opnieuw van zult genieten. Benieuwd naar onze eerdere beoordelingen? Deze vind je hier!

Open traprenovatie Open traprenovatie Kleur: Orleans Oak
Open traprenovatie
Traprenovatie met verlichting Traprenovatie met verlichting Dimbare led-verlichting
Contact met stairsbypeter