trap renoveren verlichting traptreden

Verschillende soorten trapverlichting

Met trapverlichting kun je de veiligheid en esthetiek van je trap verbeteren. Er zijn verschillende soorten trapverlichting beschikbaar met ieder hun eigen unieke kenmerken. De inbouwverlichting is een populaire optie, hier worden de lampen in de treden zelf ingebouwd. Met dit soort trapverlichting creëer je een subtiele en strakke look, hierdoor kan hij volledig worden aangepast aan de stijl van de trap en het interieur van je woning. Een andere optie zijn LED-strips, de strips kunnen langs de randen van de treden geplaatst worden wat zorgt voor een sfeervolle ruimte. LED-strips zijn een energiezuinige oplossing en zorgen voor een heldere en gelijkmatige verlichting. Indien er geen of moeilijk bedrading mogelijk is kan er gekozen worden voor draadloze batterij-aangedreven verlichting. Genoeg mogelijkheden om jouw trap te voorzien van sfeervolle verlichting! Samen bespreken we de mogelijkheden en kiezen we de verlichting die het best bij jou situatie past. 

Traprenovatie Nederweert Traprenovatie Nederweert Orleans Oak
Traprenovatie NederweertTraprenovatie NederweertTraprenovatie Nederweert
Open traprenovatie Open traprenovatie Kleur: Orleans Oak
Open traprenovatie
trap renoveren verlichting

Kosten trapverlichting

De kosten voor trapverlichting kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, denk aan het type verlichting, de kwaliteit, het merk en de installatiekosten. Wij van Stairs by Peter denken graag met je mee en beoordelen je behoeften en selecteren samen met jou de meest geschikte verlichtingsoptie voor jouw specifieke situatie. Op deze manier kun je beter inzicht krijgen in de verwachte kosten en tegelijkertijd advies krijgen over de meest geschikte oplossingen voor jouw trap.

Traprenovatie met trapverlichting door Stairs by Peter

Door trapverlichting te gebruiken geef je je gerenoveerde trap een luxe uitstraling. Trapverlichting zorgt niet alleen voor meer licht rondom je trap maar draagt ook bij aan de veiligheid. Bovendien maken wij gebruik van energiezuinige LED verlichting, die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Of je nu gaat voor warm wit licht dat lijkt op avondlicht, of koel wit licht dat lijkt op daglicht, de mogelijkheden zijn enorm en bij Stairs by Peter kan het allemaal. Benieuwd wat wij voor jouw trap kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Contact opnemen kan via het contactformulier of telefonisch.

Wat dacht je van een zwarte trap met trapverlichting? Kom in contact en vraag naar de mogelijkheden!

#Socials
Briefing met de klant
Trap leggen
Nieuwe trap maken
Eindresultaat nieuwe trap
Contact met stairsbypeter