kwaliteitskeurmerken traprenovatie

Kwaliteitskeurmerken

Een belangrijk kwaliteitskeurmerk is het ISO 9001 keurmerk van de fabrikant. Dit keurmerk geeft aan dat het productieproces van de materialen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast is het belangrijk dat de materialen stootvast en schokbestendig zijn volgens EN 438. Dit betekent dat de materialen bestand zijn tegen stoten en schokken en hierdoor lang meegaan. 

Een andere belangrijke eigenschap van hoogwaardige kwaliteit materialen is dat ze slijtvast zijn. Bij Stairs by Peter gebruiken we materialen met een slijtvastheid van klasse 32 volgens EN 13329. Dit betekent dat de materialen bestand zijn tegen slijtage en daardoor lang mooi blijven.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van hoogwaardige kwaliteit materialen. Daarom hebben onze materialen een antislipwaarde van R9. Hierdoor is de kans op uitglijden minimaal en wordt de veiligheid van de trap gewaarborgd. Daarnaast hebben onze materialen een brandveiligheid van B1 volgens DIN 4102, wat betekent dat ze brandvertragend zijn.

traprenovatie open trap

Producteigenschappen en kwaliteit

Naast de keurmerken zijn er ook verschillende producteigenschappen die bijdragen aan de hoogwaardige kwaliteit van onze traprenovaties. Zo gebruiken we een dikke toplaag die ervoor zorgt dat de trap lang mooi blijft en bestand is tegen slijtage. De onderlaag van de trap is HDF waterbestendig volgens EN 323 met een dichtheid van 850-885 KG/m3. Dit zorgt voor een stevige ondergrond en voorkomt dat de trap gaat uitzetten of krimpen door vocht.

De dikte van de trede en de dikte van de trapneus zorgen voor een stevige en veilige trap. Daarnaast hebben we identieke kwaliteit en kleuren laminaat voorhanden, zodat de trap naadloos aansluit bij de rest van de vloer en zorgt dit voor een strakke en professionele afwerking.

Hoogwaardige kwaliteit bij Stairs by Peter

Bij Stairs by Peter hebben wij als doel om hoogwaardige kwaliteit te leveren bij onze traprenovaties. Wij bereiken dit door gebruik te maken van de juiste materialen en keurmerken, waardoor we kunnen garanderen dat onze traprenovaties veilig zijn en lang meegaan. Daarnaast besteden we veel aandacht aan detail en afwerking, zodat de trap naadloos aansluit bij de rest van de vloer en een prachtige blikvanger wordt in huis. Bij ons staat de tevredenheid van de klant altijd voorop en we zorgen er dan ook voor dat elke traprenovatie aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

Contact opnemen

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Stairs by Peter nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin we jouw wensen kunnen bespreken. Wie weet kunnen we binnenkort jouw trap renoveren en ervoor zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet.

#Socials
Briefing met de klant
Trap leggen
Nieuwe trap maken
Eindresultaat nieuwe trap
Contact met stairsbypeter