open traprenovatie stramproy

Wat is een open traprenovatie?

Een open traprenovatie betreft het renoveren van een trap zonder stootborden, waarbij de treden open zijn en er geen verticale panelen tussen de treden zijn. Bij Stairs by Peter bieden we verschillende opties voor een open traprenovatie, zoals het plaatsen van nieuwe overzettreden of het toevoegen van LED-trapverlichting. Wij staan klaar om jouw open trap te renoveren en te voorzien van de gewenste afwerking die perfect past bij de rest van je interieur.

#Socials
Briefing met de klant
Trap leggen
Nieuwe trap maken
Eindresultaat nieuwe trap

Waarom kiezen voor een open traprenovatie?

Een open traprenovatie biedt verschillende voordelen. Zo kan het renoveren van een open trap zorgen voor een verbeterde uitstraling van je woning. Aangezien een open trap vaak een centraal punt in huis is, kan het een echte eyecatcher worden. Daarnaast draagt een open traprenovatie ook bij aan de veiligheid in huis. Door bijvoorbeeld LED-verlichting toe te voegen, wordt de trap beter zichtbaar en daarmee veiliger. Met een traprenovatie verbeter je niet alleen het interieur, maar draag je ook bij aan het comfort en de veiligheid in huis.

advies op maat traprenovatie

Kosten open traprenovatie

Bij het renoveren van een open trap zijn de kosten afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen de grootte van de trap, de materialen die gebruikt worden en de gewenste afwerking een belangrijke rol in de uiteindelijke prijs. Bij Stairs by Peter begrijpen we dat het belangrijk is om vooraf te weten wat de kosten zullen zijn voor jouw specifieke situatie. Ons team beschikt over de nodige expertise en jarenlange ervaring om je te adviseren over de beste materialen en afwerking die passen bij jouw budget. We begrijpen dat een open traprenovatie een investering is, daarom bieden we altijd een transparante offerte aan. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies waar je aan toe bent.

Contact met Stairs by Peter

Als je geïnteresseerd bent in een open traprenovatie door Stairs by Peter, kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via het contactformulier op onze website, per telefoon of door ons een email te sturen via info@stairsbypeter.nl. Ons team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en een afspraak met je in te plannen. Tijdens deze afspraak bespreken we jouw wensen en verwachtingen en bieden we een op maat gemaakte oplossing voor jouw open traprenovatie project. Bij Stairs by Peter ben je verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en een oogverblindend design. 

Neem gerust contact met ons op. We streven ernaar om iedere traprenovatie tot in de kleinste details perfect uit te voeren en jouw verwachtingen te overtreffen.

Open traprenovatie Open traprenovatie Kleur: Orleans Oak
Open traprenovatie
Traprenovatie Friesland Traprenovatie Friesland Kleur: Leisteen met verlichting
Traprenovatie Friesland
Contact met stairsbypeter